Onderstaand vindt u een greep uit de ervaringen. Meer reviews vindt u bij de producten.
 

Allereerst wil ik mijn eigen ervaring met u delen. Ik had jarenlang last van ernstige slaapproblemen. Allerlei (slaap)onderzoeken en ook een slaapcursus hadden geen resultaat. Uiteindelijk heb ik 2 jaar lang slaapmiddelen gebruikt. Tot ik aardingsproducten ben gaan gebruiken. Ik slaap nu eerder in en slaap vooral veel beter door, waardoor ik eindelijk weer uitgerust opsta en de slaapmiddelen verleden tijd zijn. Nu ik al langere tijd bezig ben met aarden merk ik dat mijn bloeddruk, die altijd te laag was, genormaliseerd is (120/80) evenals mijn spijsvertering.
Ook mijn partner die weliswaar geen slaapprobleem had, maar wel een lichamelijk zwaar beroep, geeft aan dat hij dieper slaapt en uitgeruster opstaat.
Hélène


Mijn vrouw en ik gebruiken onze aardings lakens met veel genoegen. We merken zeker verschil, zoals korter slapen, beter uitgerust zijn en ik heb sterk de indruk dat mijn vrouw sinds we de lakens gebruiken, veel vrolijker is, maar dat kan natuurlijk ook gewone suggestie zijn. 
Voordat we het laken hadden, gebruikten we een polsband. Ook dat werkte, maar was natuurlijk niet zo prettig. Ik werd 's nachts wel eens wakker omdat het polsbandje te strak zat.
Mijn beste ervaring is dat met de aarding een ontsteking aan mijn prostaat is over gegaan. Ik denk dat aarding heel goed werkt tegen ontstekingen en tegen straling. We zullen de aardingslakens dan ook zeker blijven gebruiken.

Rob
Ben extreem gevoelig voor elektriciteit, dankzij dit matje kan ik tóch even achter de computer.
Geweldig!
Gonnie
We zijn begonnen met een aardingslaken, het ligt dwars over het voeteneind en we slapen aanmerkelijk beter sindsdien. Het voelt gelijk aan slapen in het tuinhuisje van onze moestuin waar geen elektriciteit is of aan slepen in een tentje. Met de multimeter hebben we het verschil tussen geaard en ongeaard slapen kunnen meten maar het is zeker ook direct voelbaar. Daarna hebben we 3 aardingsmatjes aangeschaft. We hebben er elk eentje bij onze laptop in gebruik. Mijn vriend als voetenmatje en ik rust er met mijn armen op en gebruik het als muismat. Ook ligt er eentje op de plek waar we tv kijken. We kunnen het wegvloeien van het te hoge voltage in ons lijf voelen zodra we contact maken met het matje. Omdat we slechts op de benedenverdieping over geaarde stopcontacten beschikken hebben we het laken en de matjes aan radiatorbuizen bevestigd met het de bijgeleverde koperen klemmetjes. Die zaten wat ruim om de buizen, maar met wat koperdraad ertussen dat uit een Electra snoer kwam, konden we een goede verbinding maken, die we hebben gecontroleerd met de multimeter. We zijn zeer tevreden over de producten, die we van harte kunnen aanbevelen en over de service. De gebruiksaanwijzingen op de site zijn erg duidelijk.

Hannah

Mijn nachtrust is nu veel dieper en ik voel me 's ochtends beduidend meer uitgerust. Na 3 weken dit gebruikt te hebben slaap ik nu ook de hele nacht door zonder wakker te worden halverwege. Daarnaast is mijn bloeddruk nu een stuk beter. Ik heb altijd last van een te lage bloeddruk, en nu is deze eindelijk normaal. Ik ben dus erg tevreden met dit laken en benieuwd wat het mij verder nog gaat brengen!
Alexandra

Ik slaap nu meer dan een maand op dit lakentje, en ik voel dat het zeer zeker mijn slaap ondersteunt. Ik voel me zo blij en fris voor mijn wakker down to earth wakker te worden. In het begin overweegde ik voor de zekerheid een duurder product bij de concurrent te kopen, maar ik ben blij dat het niet zo duur hoeft te zijn en dat de kwaliteit van dit product best vergelijkbaar is. Ook de service aan de telefoon was zeer behulpzaam, niet commercieel maar persoonlijk gericht. Het lakentje mag zeker niet in mijn reistas ontbreken.
Nadia van der Kampen
Ik gebruik dit matje regelmatig ik leg het aan mijn voeten of ik zit er op. Ik gebruik het ook voor joga en als ik mijn energie tot in mijn voeten voel stromen, voel ik me er ook heel rustig bij worden. Dank je wel voor de service en ook om de nodige tijd te geven vooraleer een verzoek tot een review op te sturen.
 
Nadia van der Kampen
Het laken bevalt goed. Het lijkt letterlijk alsof ik op de grond slaap. Ik word uitgeruster wakker en heb het minder koud. Ik heb 'm onder mijn hoeslaken liggen. Het was even zoeken naar een goed aardepunt. In het begin werd ik midden in de nacht klaarwakker en voelde me te opgeladen, nadat ik de aardepin verzet had werd het heel ontspannen.
Ton van Dijk
Ik heb de indruk dat ik beter, langer, slaap en meestal zonder rugpijn wakker wordt.
Rugpijn die ik overigens overdag nooit heb. Alleen aan het eind van de nacht. Als ik opsta is het meteen over.
De laatste tijd had ik er geen last van bij het wakker worden.
Dus ook voor mij lijkt het te werken.
Bedankt.
Peter Bark

 
Aardingslaken bevalt erg goed vanaf de eerste dag.
Ik voel zelf dat ik meer omlaag word getrokken, en slaap beter, net als dat je kampeert en op de aarde slaapt.
Slaap is dieper, en mn dromen worden helderder en vriendelijker. Eerste nachten heb ik de aarding soms zelfs ontkoppelt in de ochtend, omdat het effect nog te sterk was, maar das goed teken. Ik heb het idee dat het laken meest helpt tegen de straling uit de grond, wat relatief hoog is in nederland. Bescherming tegen wifi dect, is in die mate, dat je die schadelijke effecten meer kan afvoeren, omdat je geaard bent, en die energie kan laten afvoeren de grond in. Kan iedereen aanraden om zowieso terug te gaan naar kabel internet en dect het huis uit te doen. Zelf ontladen in de natuur.
Nog een plus punt is de lagere prijs dan de concurentie, voor bijna hetzelfde product.

 
Stefan
 
Het aardingslaken bevalt prima, heel vaak voel ik de verbinding met de aarde als ik in bed lig, de aarde brengt me rust, energie en heling en da s natuurlijk geweldig..
Mijn vrouw en ik hebben het aardingslaken gekocht omdat we op de 1ste verdieping slapen, maar toch heel graag het aarde contact willen behouden s nachts.

 
Rene
Heb de aardingslaken van 90 bij 160 besteld, de levering verliep erg snel. De laken heb ik in de breedte bij het voeteind geplaatst zodat m'n vrouw er ook van kon genieten. De eerste paar nachten hebben we erg diep geslapen en hebben we gezweet als otters. Aan de andere kant weet je natuurlijk nooit of t met de laken te maken heeft, dus proberen we h'm nog steeds uit.......
Anderzijds heb ik h'm aangeschaft omdat ik t wel een geloofwaardig verhaal vond!

 
Patrick
Omdat ik een bloedverdunner neem, heb ik eerst mijn arts verwittigt ,die zag er geen graten in, dus ik begon er maar aan. Vooral met het laken. De eerste dagen kreeg ik s'morgens een bloedneus en dan om de twee dagen ongeveer. Na vier bloedneuzen is het stillaan gestopt. Meestal slaap ik zalig in mijn laken behalve als ik nogal opgewonden ben, dan blijf ik nog een tijdje doordraven met mijn denken (ben nog niet zolang geleden weduwe geworden). Mijn" te groot hart "is nu veel rustiger geworden zowel in de dag als s'nachts. Ik voel mij tamelijk goed. Volgende maand laat ik mijn bloed kontroleren en weet ik wat meer. Vanaf nu ga ik het matje ook gebruiken.
 
Lieve

We slapen inmiddels bijna een maand op het laken, ik heb aan beide kanten een strook van een oud laken genaaid, zodat ik het aan de zijkanten kan instoppen en wij samen kunnen profiteren van het laken. Ook heb ik de elektriciteit van ons bed uitgezet, dat gebruikte ik eigenlijk alleen bij het schoonmaken onder het bed. Ik merk dat ik meer verkwikt wakker word en mijn man heeft inmiddels minder last van zijn rug. Tot zover dus positieve berichten! Ben wel van plan om binnenkort nog een laken aan te schaffen, zodat wij allebei een heel laken hebben.
Annette van der Vliet


Na de goede ervaringen van mijn vrouw met het aardingslaken, heb ik er ook een besteld. Ik slaap er nu bijna 1 maand op en merk dat ik beter slaap. Volgens mijn vrouw snurk ik ook minder, hoewel we hoopten dat dat helemaal over zou zijn. Verder heb ik minder last van krampen in mijn benen. Ik ben benieuwd welke effecten ik in de toekomst nog mag ervaren, maar nu al ben ik positief verrast.
Jeroen

Al een jaar of 10 heb ik last van een chronische tennisarm. Fysiotherapie, acupunctuur en rust hebben al die jaren weinig geholpen. Maar wie schetst mijn verbazing: na 1 nacht slapen op het laken was mijn arm de volgende morgen geheel pijnvrij! Voor het eerst in al die jaren.
Het is niet zo dat de tennisarm is genezen (het blijft een zwakke plek), maar ik weet nu wel dat als ik er in de loop van de dag last van krijg, het de volgende morgen weer over is. Wat jammer dat ik dit product niet jaren eerder heb ontdekt.
Karin


Ik slaap nu ruim een maand op een aardingslaken. Ik merkte meteen al dat ik beter sliep. Ik voel me uitgeruster en voel dat de spanning in mijn lichaam vermindert. Ik voel me meer ontspannen. Het werkt dus!
Ik leg het aardingslaken onder mijn gewone (katoenen) hoeslaken en dat werkt prima. Ik slaap dan wel zonder pyama, en heb het dan ook nu in de winter niet koud, terwijl ik het tevoren wel snel koud had. Dat is dus een teken dat de bloedcirculatie verbetert. Ik voel me er goed bij en kan het iedereen aanraden!
Jolande

Ik heb een aardingslaken besteld omdat ik denk dat alle straling om ons heen niet goed kan zijn. Ik moest er de eerste nachten wel aan wennen, en werd dan een beetje onrustig wakker. Wel een teken dat er iets gebeurt dus. Als je de eerste dagen een pyama aandoet is het effect minder en wen je er snel aan. Het was bij mij niet zo dat ik slecht sliep, maar ik voel me nu toch uitgeruster. En ik vind het een goede manier om nadelige effecten van straling op het lichaam te verminderen, en zo klachten zoveel mogelijk te voorkomen.
Toon

Nadat ik de aardingsmat binnenkreeg ben ik eerst maar eens met een multimeter gaan meten. Oef, dat was best schrikken….. Achter mijn laptop (aan de stekker en met wifi) gierde er zo maar 14 volt door mijn lijf! Met sokken op de aardingsmat wist ik dit terug te brengen tot 0,6 volt. Duidelijk dat de mat zijn werk doet! ’s Nachts mag hij aan mijn voeteneind liggen.
Nog veel leuker dan het meetwerk zijn de dingen die er fysiek gebeurde na een ruim week aarden.
-Bijna geen koude voeten meer, doorbloeding wordt beter! Vanwege een handicap beweeg ik weinig en dan zijn koude voeten een gevolg.
-Geen last meer van “dooie vingers” oftewel syndroom van Raynaud.
-Ik word uitgerust wakker vóór de wekker gaat. In de wintermaanden is dat voor mij echt bijzonder!
-Slaap beter (vaster) en ik droom meer.
Ben dus zeer tevreden over de aardingsmat en kan hem iedereen van harte aanbevelen!


 
Joska
Sinds ik op het laken lig, slaap ik veel beter en voel me 's-morgens veel meer uitgerust dan voorheen. In het begin vond ik het wel hokus pokus, maar nu ik er al weer bijna een maand op lig, kan ik concluderen, dat het werkt!
R.Eichhorn

Fijn product dat ik iedereen kan aanbevelen. Ik slaap nu zo'n maand op een aardingslaken en merk dat
- slaap verbeterd is
- doorbloeding is toegenomen, geen koude voeten
- gewrichtsklachten duidelijk verminderd zijn.
Ben benieuwd wat geaard slapen op de lange termijn teweegbrengt!
Yolanda
Ben erg tevreden, wanneer ik in de ochtend wakker wordt voel ik geen pijn meer!
Slapen gaat ook erg goed.
N. Moereels
 

Ervaringen van buitenlandse gebruikers

In Nederland is "Aarden" of "Earthing" een vrij nieuw fenomeen.
In het buitenland, met name in Amerika, worden de aardingsproducten al langer gebruikt. Onderstaand kunt u de ervaringen lezen die mensen op Amazon.com hebben geplaatst.

Ervaringen 1

Ervaringen 2

Review boek

Review DVD