Earthing - Je lichaam aarden
4 Reviews | Review toevoegen

Earthing - Je lichaam aarden Gezond en energiek door contact met de aarde

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 21,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Maak contact met de aarde en voel je beter!

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen.

Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ann - 01-05-2020 20:08

Ik kocht een aardingslaken op aanraden van de osteopaat. Maar ik ben soms nogal sceptisch. Dus kocht ik er ook het boek bij over 'Je lichaam aarden' om wat duiding te krijgen. Ik vond het vanaf het begin interessant en ook duidelijk, niet te moeilijk geschreven.
Ik begrijp nu helemaal hoe aarding werkt en kan op deze manier ook duidelijk uitleggen aan vrienden en familie hoe het werkt en waarom ik zo tevreden ben.

Margriet - 09-10-2019 14:54

Uitstekend boek, makkelijk leesbaar en zeer duidelijk

Mieke Miltenburg - 05-05-2019 14:17

Ik ben heel tevreden met dit boek, zeer interessant, goede uitleg over alle aspecten van Aarden.
Snelle levering, dank.

Dorus Arts - 21-01-2019 12:51

Dit is een zeer interessant en leerzaam boek, er gaat een nieuwe wereld voor je open wat de aarde voor ons allemaal kan gaan betekenen. Dank U.