BodyShield Antistralingsdeken 70 x 100 cm 5 2
BodyShield Antistralingsdeken 70 x 100 cm
Reviews | Review toevoegen

Afschermdeken bestaande uit 3 lagen die zowel tegen hoog- als laagfrequente straling beschermt. Wordt geleverd met aardingskabel van 3,6 meter.

€ 99,90
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze deken bestaat uit 3 lagen:

  1. Katoenen wafeldoek
  2. Silvermesh - schermt hoogfrequente straling af
  3. Aardingslaken - kan met bijgeleverde kabel geaard worden en laat zo de laagfrequente spanning afvloeien.
U kunt de deken bijvoorbeeld op schoot leggen als u de tablet of smartphone gebruikt.
De straling kan dan niet uw lichaam binnen dringen maar wordt afgekaatst.
Uw organen zijn zo beschermd en voor zwangere vrouwen geldt dat ook het ongeboren kind tegen straling is beschermd.
Optioneel kan de deken met de kabel geaard worden zodat ook de laagfrequente straling afgevoerd wordt; twee vliegen in één klap.

In de video (zwarte knop met witte driehoek) ziet u hoe het bereik van een mobiele telefoon wegvalt nadat deze een korte tijd in de deken is gewikkeld. Hiermee wordt het afschermende effect aangetoond.

 

Review toevoegen

Beste Klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zulllen deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Met vriendelijke groet,

Hélène Vercammen
Aard Jezelf

daisy -

Zeer prettig. Klein in gebruik. gemakkelijk mee te nemen. Ligt altijd in de buurt. Lekker op schoot met de laptop. Ik voel mij zoveel meer beter met het gebruik van de aardedekens.

Donna -

Dit is al mijn tweede bodyshield aardingsdeken. Ik ga namelijk nooit zonder dit dekentje met mijn laptop op schoot zitten. Op deze manier ben ik goed beschermd tegen de straling. De silvermesh die in de deken verwerkt is, zorgt ervoor dat de straling afgekaatst wordt en niet het lichaam en de organen binnen kan dringen. Zo zorg ik voor bescherming. Daarnaast is er ook sprake van aarding. Want het aardingslaken aan de onderkant van de deken, brengt via de aansluitkabel geaard-zijn tot stand. Deze keer heb ik een leverkleurige deken gekozen, omdat die kleur minder kwetsbaar is. Ik vind deze bodyshield aardingsdeken een echte aanrader omdat je op eenvoudige manier beschermd en geaard bent, terwijl je op je laptop kijkt en/of werkt.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews