Back on Track Physio Enkelbeschermer 4way stretch
Physio Enkelbeschermer 4way stretch
1 Reviews | Review toevoegen

Back on Track Physio Enkelbeschermer 4way stretch

€ 41,00
€ 28,70
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Back on Track +physio is een productlijn bestaande uit gewrichtsbeschermers en spiersteunen met een comfortabele 4-way stretch. Onze unieke technologie genaamd Welltex®, met de permanent geïnduceerde keramische deeltjes, werkt op natuurlijke wijze door de lichaamseigen warmte te reflecteren en door het comfort te verhogen. De gereflecteerde warmte kan spierspanning verminderen en bloedcirculatie verbeteren en daardoor wordt ook het herstelproces ondersteunt en versnelt.
De +physio Enkelbeschermer 4-way stretch is geschikt voor gebruik bij enkel blessures en blessures waarbij sprake is van een zwelling. Het aangename 4-way stretchmateriaal garandeert het beste draagcomfort en kan de doorbloeding verbeteren. De beschermer is gemaakt van een zeer dun en flexibel materiaal, waardoor de beschermer goed kan worden gebruikt in het dagelijkse leven of tijdens het slapen. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Christiane - 05-08-2020 13:48

ok.