Physio Elleboogbeschermer 4way stretch
0 Reviews | Review toevoegen

Back on Track Physio Elleboogbeschermer 4way stretch

€ 33,00
€ 23,10
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Back on Track +physio is een productlijn bestaande uit gewrichtsbeschermers en spiersteunen met een comfortabele 4-way stretch. Onze unieke technologie genaamd Welltex®, met de permanent geïnduceerde keramische deeltjes, werkt op natuurlijke wijze door de lichaamseigen warmte te reflecteren en door het comfort te verhogen. De gereflecteerde warmte kan spierspanning verminderen en bloedcirculatie verbeteren en daardoor wordt ook het herstelproces ondersteunt en versnelt.
De +physio Elleboogbeschermer 4way stretch is perfect te gebruiken bij een muisarm en/of tennisarm. De beschermer is ook ideaal te gebruiken bij chronische klachten in de elleboog.
Het aangename 4-way stretchmateriaal garandeert het beste draagcomfort en kan de doorbloeding verbeteren. De beschermer is gemaakt van een zeer dun en flexibel materiaal, waardoor de beschermer goed kan worden gebruikt in het dagelijkse leven oftijdens het slapen. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.