Antistatische Autostrip Carpoint 5 1
Antistatische Autostrip Carpoint
Reviews | Review toevoegen

Antistatische autostrip 45cm.

Standaard levertijd

1 - 3 werkdagen

€ 5,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Antistatische autostrip. De strip kan aan het autochassis worden bevestigd en moet contact maken met de grond zodat statische electriciteit wordt afgevoerd.
Lengte 45cm.

Tijdens het autorijden ontstaat er statische elektriciteit door de wrijving van de auto met de lucht. Ook je lichaam dat over de autostoel schuift veroorzaakt wrijving en daardoor statische electriciteit. Vaak merk je dit ook doordat je bij het uitstappen een een electrisch schokje krijgt als je de auto aanraakt. Naast het feit dat een schok van de auto heel vervelend is en gevaarlijk kan zijn, is het tijdens het rijden opbouwen van statische elektriciteit ook nog eens ongezond. Het kan bij bestuurder en passagiers verschillende symptomen veroorzaken. Zo kun je geprikkeld raken of last krijgen van vermoeidheid, slaperigheid en wagenziekte.

Wij adviseren om deze antistatische autostrip te gebruiken in combinatie met de polsaarder, zodat ook de statische electriciteit die veroorzaakt wordt door wrijving over de autostoel van het lichaam kan afvloeien.
De polsaarder kan verbonden worden met het chassis door deze aan een onbeschilderd deel van de autostoelbevesting vast te maken.

Review toevoegen

Beste Klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zulllen deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Met vriendelijke groet,

Hélène Vercammen
Aard Jezelf

Anoniem -

Ik krijg nooit meer een schokje als ik de auto aanraak en of ik energieker ben na een lang stuk rijden, weet ik nog niet.....

Geen reviews gevonden.

Meer reviews