Aardingsmat 28 x 70 cm met aansluitkabel (3,6 meter) 5 66
Aardingsmat 28 x 70 cm met aansluitkabel (3,6 meter)
Reviews | Review toevoegen

Aardingsmat van geleidend foam, 70 x 28 cm, dikte 4 mm.

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De aardingsmat is gemaakt van geleidend foam en voelt aangenaam aan. Er is daardoor geen extra hoes nodig.
De mat kan bijvoorbeeld worden gebruikt aan de computer onder toetsenbord en muis of onder uw voeten tijdens het tv-kijken. Door de materiaalkeuze werkt de muis goed op deze mat. Bij een rubberen aardingsmat is dit niet het geval.

De mat wordt geleverd met een snoer met conische kap. Het snoer heeft een weerstand van 100k Ohm. Wordt geleverd met stopcontactbeveiliging.
Belangrijk: Snoer niet van de mat verwijderen.

De aardingsmat kan worden gereinigd met een vochtig doekje zonder schoonmaakmiddel.

Video: Bekijk de werking van de aardingsmat door op de afspeelknop te klikken (het zwarte vierkant met de witte driehoek)

Info: op de informatiepagina vindt u documenten met betrekking tot het aansluiten en meten. Aan de hand van deze documenten kunt u bepalen of u aanvullende accessoires nodig heeft.

Zoals u op de foto's kunt zien weten ook dieren de aardingsmat te waarderen!
De klant die deze foto stuurde gaf aan dat de katten na aankoop er de hele nacht op hadden geslapen en de volgende dag nog steeds op de mat lagen.
 

Review toevoegen

Beste Klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zulllen deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Met vriendelijke groet,

Hélène Vercammen
Aard Jezelf

Lisa Debontridder -

Het product was me aangeprezen door een kennis en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het was een zeer snelle en correcte levering en ook over het product zelf ben ik zeer tevreden. Ik wil u dus graag bedanken voor de snelle en goede dienstverlening.

Anoniem -

Die Erdungsmatte ist eine echte Erleichterung, gerade wenn man mal länger am Laptop arbeiten muss!

Anja Everding -

Die Erdungslaken ..die sind wunderbar, ich schlafe sehr gut und fühle mich morgens Energie geladen und kraft voll.
Die Erdungsmatte auch genial .. die benutze ich für alles am Tisch, Computer , Schreiben ,Essen ,
oder auch Yoga Übungen ,für Füße und Hände .

Verbeek -

Heb het idee dat het nu rustiger is aan de PC en minder spierpijn lijkt wel

alma -

ik gebruik dit matje op mijn shiatsu behandel tafel en merk dat mijn cliënten beter ontspannen.

Fred -

Werkt goed. Heb er nu 2, 1 voor bij de computer en tv, en gebruik er 1 bij het mediteren.

Monique -

super! Ik gebruik de mat onder de computer en heb veel minder spanning in mijn handen.

Anoniem -

veel minder last van koude voeten, gebruik de mat altijd met blote voeten en als ik daarna ga lopen voelt het alsof meer oppervlak van mijn voetzool contact maakt met aarde.

Johan -

dit matje ligt bij ons vast in de bureau waar zowat de meeste spanning in de lucht hangt in huis. We hebben deze verbonden met een aardpin aan één van de wandstopcontacten. Als we voor de pc zitten zijn we met onze voeten zo helemaal met de aarde verbonden. Ik voelde meteen in m'n benen allerlei tintelingen van spanning die afgeleid wordt en tegelijk het gevoel energie terug te krijgen, waardoor ik veel langer achtereen aan de pc kan werken zonder echt moe te worden als ik het vergelijk met vroeger. Een super aanrader dus!

Marielle -

Ik kan me veel beter concentreren en voel me veel minder vermoeid!

sonia -

After reading Clinton Ober´s book on earthing, and considering that, at the moment, i live on a block of flats in the city, i realized about my need to get some help on earthing myself.
That's when earthconnection.eu site comes along lol, i found this site by chance of 'nonchance', by a process of syncronicity, and purchased an earthing mat, along with an earthing sheet and some other accesories related, very usefull all of them.
All of the process of purchase has been really smooth, safe and agile, considering that the products are coming from quite far away from Spain, that has given me a peace of mind really, in a period of transience in my life that is not easy. Good service.
I use my earthing mat to place my bare feet while seating or sit directly onto it. I put it also under my fitted sheet at night under my head and i have noticed that i have a better rest.
Anyway i find the earthing mat a very versatile product and i will surely find creative ways to use it in the future,,
thanks for all : )

Patrick -

Hallo,
ik gebruik het matje als ik op de computer werk ( en dit is veel ) en voel toch na al die tijd dat ik minder spanningen in mijn buik heb !! Aansluiten op de aarding van een stopcontact en hupsakee
Nogmaals bedankt voor dit product

RvM -

Ik gebruik het matje in bed. Ik slaap beter en snurk minder.
Prima oplossing.

Joseph -

Geen idee of het helpt. Meestal merk ik er niet veel van. Als ik er met blote voeten op zit lijken m'n voeten soms wat warmer te worden, of zelfs te gaan tintelen. Ik heb voornamelijk het idee, dat het gebruiken van zo'n matje er voor zorgt, dat ik wat meer met m'n aandacht bij m'n voeten ben, en dat is zo wie zo goed, en heeft een uitwerking. Bij koud weer is het een soort isolatie tegen de koude vloer.

Upasevanam and Mahanidhi from Milano -

Hi Helene,
from the other mail they say me that you asked for what we think about
product. we think great and I will relate all here.

I think better not repeat same things as they say, so I have something
new to say. here:


We stayed anyway well, no problems, but we discovered that grounding is
indispensable in life of all beings, we read and watch much to
understand enough the real truth, obvious truth, that be grounded as
much as possible give health and life.
only then we discovered, with sheet and mat, that we could stay even
better. and one thing that we discovered, with great joy, is that our
meditations improved dramatically. we use to meditate morning and
evening, and doing it on the mat, after 15 years practising, is
definitely easier. we feel the energy of the earth during meditation
that helps considerably to quiet the mind and so enter into a great
peaceful state of stillness, not easy to obtain.
we are of the idea that the meditation-work that people has done in the
past and present-of course grounded- is felt from all beings that
meditate on the same Earth because we connect with the same energy. and
consciousness of Mother Earth helps people who are connecting with her
deeply.
We feel all this so strongly.
so , we stay better phisically, emotionally and psichically. this is not
a little thing. earthing changed our life, and we stay connected as much
as possible. we do not miss a night without sheet, and try to have a
walk on the grass at least every 2 days.
Upasevanam and Mahanidhi from Milano, Italy

Sander van Beek -

Werkt prima, vooral in tijden van wereldwijde elektrosmog. De werking op het stopcontact vind ik niet zo prettig. Hij hangt nu met een tentharing aan de koperen verwarmingsbuis-koppeling :) Het zou fijner wezen als het bevestigen vanuit slaapkamer naar gewone aarde vergemakkelijkt zou kunnen worden.

hannie -

Fijn en flexibel matje. Ik gebruik hem voor als ik met mijn computer aan het werk ben (heel vaak). Het geeft me het gevoel dat ik ook beter bestand ben tegen de straling en dat ik gevoed wordt door de aarde. Voel me minder vermoeid.Hij is verbonden aan de ongeverfde verwarmingspijp

Jolande -

Al vanaf de eerste nacht merkbaar ontlading in mijn lichaam. Ik moest er wel aan wennen dat het matje vrij hard is onder mijn hakken van mijn voet. Ben daar inmiddels aan gewend.
Ik heb het matje bevestig aan een koperdraadje om de (ongeverfde) verwarmingsbuis heen. Werkt uitstekend!

Nadja -

Ich habe noch 2 Erdungsmatten für meinen Bruder gekauft.
Sie funktionieren!!, aufgeladene Maus und Tastatur waren gleich entladet und laden nicht mehr auf! Man kann sich ständich entladen lassen..

Nadja -

Die Erdungsmatte funktioniert! Die aufgeladene Maus und Tastatur waren gleich entladet!!! und laden nicht mehr auf!

Joris -

Een maand geleden deze mat aangeschaft wegens langdurige vermoeidheid. Enkele keren gebruikt achter de laptop daarna vast in bed gelegd.

Voorlopig nog niet veel gemerkt, heb de indruk meer vermoeid te zijn. Desondanks geloof ik dat het principe werkt en ga ik de tip van Karen eens toepassen om het gebruik stilaan op te bouwen overdag.

Karen -

Ik heb de aardingsmat nu en paar weken en ben heel blij met de aankoop. Sinds mijn aankoop ben ik er ook steeds meer over gaan lezen en ik was positief verrast dat het effect ook wetenschappelijk is aangetoond. Na 1 sessie van 40 minuten zijn er al veranderingen te zien in het bloed en het slapen op zo' n met of aardingslaken brengt onder andere je hormonen weer in balans en verlaagt ontstekingswaardes.

Ik vind het wel belangrijk om erbij te vermelden dat iedereen die geen optimale gezondheid heeft (herstel na ziekte, burnout,...) het gebruik beter rustig opbouwt. Ik heb zelf CVS en ben begonnen met 15min per dag. Na twee dagen werd ik juist meer moe en heb ik een dag overgeslagen. Daarna weer 15min en opgebouwd naar 3u per dag terwijl ik in de zetel zat. Eens ik me er heel goed bijvoelde ben ik de mat 's nachts gaan gebruiken. Na een paar nachten voelde ik me er steeds beter bij. Ik stel mijn bedtijd minder uit en het geeft mij een ontspannen gevoel. Ik ben heel benieuwd naar het effect binnen een aantal weken.

Bij de mensen die er dus niet lekker op slapen denk ik dat de verandering voor hun lichaam waarschijnlijk ook iets te snel gaat. Het is heel gezond en natuurlijk maar voor je lichaam kan het wel heel veel teweegbrengen op korte tijd.

Hanneke Verhulst -

Met mijn voeten op de aardingsmat krijg ik ter plekke warme pootjes. juist wanneer ik mijn sokken uitdoe. Al metend met de voltmeter kon ik ook zien dat het voltage zonder sokken veel lager uitpakte dan met sokken. Op het matje zitten of ertegen leunen (wanneer ik mijn voeten wil optrekken, omdat ik me daar comfortabel bij voel) heeft bij mij ook pas zin (vermindering voltage) wanneer ik het met de blote huid raak.Dat is wel wat lastig, omdat ik niet perse graag naakt achter mijn computer zit en het matje ook niet zo makkelijk noch prettig onder mijn trui te krijgen is. Heeft iemand hier nog tips voor?

Benjamin -

Kurz zu mir: Raum Nürnberg, 34, schlank, gesund, ketogene Ernährung, verheiratet, 1 Kind (3M), allein schlafend, 40h Woche, kein Schichtbetrieb. Meine Erfahrung: Die Erdung einer elektrostatischen Aufladung durch die schwarze Erdungsmatte funktioniert. Ich werde diese am Arbeitsplatz und zuhause weiter verwenden, auch weil sie als Arbeitsunterlage für Hände und Computermaus angenehm ist. Ich konnte aber keinerlei positive oder negative Wirkung auf den Körper feststellen.

Ema -

After hearing the very interesting testimonies on earthing, I purchased a mat and a voltmeter.
They arrived very quickly, a day where I was ill in bed (flue), so I tested it straight away and it helped to recover quickly.
In the beginning I was feeling tickling in the head, and slowly I got used to the mat and don't feel it anymore. I put it on my bed under the fitted sheet, and it helps me to sleep, or put my fieet on it during the day. Living in a building I connect it to the electrical outlet or to the radiator which is also grounded.
The voltmeter is very useful to check that it works well with the outlet and the radiator and under the fitted sheet (slight diffence compared to direct contact).
I appreciated the help of the quick clear answers received when ordering.

Ema

dirkjan -

Gebruikte de mat in bed, maar kon niet slapen. Nogmaals geprobeerd, zelfde resultaat. Doet dus wel wat, maar niet wat ik had gehoopt: beter slapen.

Marianne -

Ik heb een aardingslaken in bed en deze mat s avonds in de zetel. Ben er heel tevreden van en voel een enorm verschil in aarding. Goed product voor goede prijs. In het begin dacht ik dat dit niet zou werken, maar het werkt wel degelijk! Zeker als ik met de tablet s avonds op de schoot zit.

marianne Janson -

Gelijk 3 aardingsmatten geplaatst, heerlijk op de bank voor de TV, en één voor de PC en één in bed!
De meter erbij besteld om mijzelf echt te overtuigen dat het werkt!
En ja hoor, was ff uitzoeken met de meter maar als je t door hebt, heb je t door!.............zelf de 2 teckels gaan op de mat liggen hihi, dat is toch wel bizar!
Dus kortom.erg blij er mee!!!
Wie weet komt er nog wel meer.............

D -

Ben toch verrast dat het werkt, als ik van tijd tot tijd mijn voeten erop plaats terwijl ik aan mijn bureau zit dan komt er een ontspannen gevoel vanuit mijn voeten en benen. Ga hem toch weer vaker gebruiken, kan alleen maar goed zijn!

marianne -

3 matjes aangeschaft, heerlijk ontspannen op de bank, achter mijn pc en in bed!

Tina Nummerdor -

Deze aardingsmat heeft zijn nut voor mij bewezen, ik gebruik hem niet alleen onder de computer maar ik neem hem ook mee als ik naar mijn chalet in Drenthe ga, waar ik op vijf meter voor de chalet een wifi punt heb staan. Voorheen deed ik geen oog dicht als ik in bed lag en had ook last van hartkloppingen. Vanaf het moment dat ik de aardingsmat in mijn bed heb gelegd slaap ik daar weer normaal en wordt uitgerust wakker. Ook hoef ik er s'nachts niet meer zo vaak uit om te plassen. Dit pracht product zou iedereen in zijn bezit moeten hebben, want straling is overal om ons heen, helaas.

JBG -

This is a wonderful product. Felt the benefits immediately including sounder sleep.
Just like if you stand on the earth in bare feet, you can feel the energy and it warms the body
quickly. I wasn't expecting the benefits to be so noticeable, but they are.
Will take this with us on travels.

Karin -

Al een tijd was ik aan het herstellen van een burn-out. Langzaam maar zeker ging het vooruit. Tot ik afgelopen najaar bleef steken en eigenlijk achteruit ging. Veel spanning in de schouders, slecht slapen en vele vage klachten. Dat terwijl er eigenlijk geen stress was.

Op dat moment kwam het principe van aarding op mijn pad en ik besefte me dat ik midden in een appartementen complex met alle WiFi en andere straling en electrische velden continue onder spanning sta. De badkamer was mijn favoriete plek. Omdat deze geaard was realiseerde ik me later.
Nuchter als ik ben had ik wel mijn bedenkingen, maar om uit te proberen toch een matje aangeschaft. Ik gebruik het bij de computer, op de bank als ik lees of tv kijk en ik leg het aan het voeteneind in mijn bed. Het is wel wat heen en weer gesleep. Het eerste wat me opviel was dat ik geen koude voeten meer had. Ik hou ervan om op blote voeten in huis te lopen, ook als het binnen koud is, maar dat leverde problemen op met inslapen omdat mijn voeten dan te koud waren en niet op wilden warmen. Sinds het matje heb ik warme voeten!
Later viel me op dat ik makkelijker in slaap val en minder vaak wakker word gedurende de nacht. Spanning is grotendeels uit mijn schouders verdwenen. Opvallend is ook dat mijn tandvlees niet meer bloedt tijdens het poetsen. Alles geprobeerd om dit te stoppen en niets hielp. Sind ik het matje gebruik is dit gestopt.

Ik heb het natuurlijk wel gecontroleerd met een multimeter. Het verschil is schokkend. Zonder matje meet ik 2 volt spanning in mijn lijf als ik bij de computer zit.

Ik blijf nuchter en kijk nog een tijdje aan of er geen placebo effect is. Maar als de financien het toelaten ga ik zeker ook een laken aanschaffen. het heen en weer zeulen van het matje is toch niet zo handig.

De lengte van het snoer (3,6) meter is helaas veel te kort. In mijn appartement is er alleen een goed aarde punt in de keuken en in de meterkast.

Gwen -

Allereerst complimenten voor dit bedrijf qua bereikbaarheid en communicatie. Ze nemen gelijk op en reageren ook gelijk op e-mails. Heel fijn. De producten worden goed en snel geleverd, top!

Verder over de producten, we hebben aardingsmatjes en kussen-hoeslakens. Mijn zoon van 11 zegt dat hij sinds het kussensloop veel beter slaapt en ook eerder in slaap valt. Ikzelf was al een goede slaper en bij mij werkte het juist averechts. Ik sliep met het kussensloop zo diep dat ik haast niet wakker kon worden en vervolgens had ik opeens last van een ochtendhumeur, omdat het een paar uur duurde voordat ik me weer lekker voelde. Verder kan ik het kussensloop heel duidelijk voelen met de binnenkant van mijn polsen (vooral na douchen), dus het is geen illusie Bigbro hieronder! Ik voel het dan prikken (net als bij een wollen trui) en zodra ik met mijn hele hand contact maakte met het k.sloop, wordt het prikken minder - gaat het weg. Ik kon daar iedere avond wat mee spelen. Wellicht komt dit doordat we op een waterbed slapen en de voltage daar nogal hoog ligt (gemeten: 14 volt). Enfin, ik heb 9 nachten op het kussensloop geslapen en toen was ik er helemaal klaar mee. Ik heb 'm vervolgens verplaatst naar mijn voeten en vanaf dat moment was het probleem van te diep slapen weer weg. Een keer had ik mijn benen net geschoren en toen had ik wederom last van het prikken bij mijn benen. Ik werd er zelfs wakker van, dus dat was heel vervelend. Maar dat was eenmalig. Wel weet je dan dat het sloop dus wel degelijk werkt en dat er dus heel veel spanning in mijn lijf zou zitten wat er nu uitstroomt. Ook merk ik dat het snurken inderdaad weggaat of sterk vermindert met het kussensloop (mijn man snurk). Op het moment dat hij snurkt, kan ik zo'n kussensloop tegen 'm aanduwen en dan merk je gelijk dat de ademhaling rustiger wordt. Heel bijzonder. De aardingsmatjes gebruik ik bij de computer. Ik heb het idee dat ik minder vermoeid ben aan het einde van de dag, voor de rest merk ik niet zoveel van het matje. Ik heb nog steeds ijskoude handen, daar helpt het matje niet tegen, helaas! Ik kan het matje wel meten met de voltmeter, ik heb ze dus goed aangesloten. In het begin heb ik het matje bij mijn voeten gebruikt, maar dat ligt niet lekker op zo'n foam-ding.

We hebben overigens geen aarden-stopcontacten boven, dus hebben we de k.slopen aangesloten op de radiatoren. Even een stroomdraad om de buis van de radiator gewikkeld en vervolgens naar ons bed laten lopen. Werkt goed, aldus de voltmeter.

Voor de rest had ik 3 klachten in mijn lijf, onderrug,nek/arm en onder mijn voeten. Alleen de pijn onder mijn voeten is weg. De andere problemen gingen niet weg, daar heeft een Osteopaat mij vervolgens wel heel goed mee kunnen helpen.

Ingrid -

Ik kan de mat nog niet echt goed beoordelen. Ik heb er in het begin geprobeerd mee te slapen, maar ik sliep slechter en moest veel vaker 's nachts naar het toilet. Wellicht zijn mijn klachten in eerste instantie verergerd ( ik heb CVS/Bijnieruitputting) alhoewel ik niet minder energie ervaarde, sliep ik er echt slecht op.
Na 3 of 4 dagen heb ik besloten het alleen bij de computer te gebruiken, ik kan niet echt zeggen of ik verschil bemerk. Hopelijk werkt het in ieder geval tegen de straling, maar dat kan ik zelf niet meten....
Sommige zeggen geen koude handen meer te hebben als ze het bij de computer gebruiken, daar merk ik eerlijk gezegd ook niets van.
Ik wacht het nog af, blijf hem toch gewoon doorgebruiken!

Marianne -

Aardingsmatje bij de computer maakt voor mij het grootste verschil dat ik geen koude handen meer heb. Alleen al omdat het bureau zo koud aanvoelt, is het matje prettig. Verder heb ik een laken in bed en een kussensloop. Ik heb de indruk dat ik beter doorslaap en warmer ben. De spullen zijn overigens heel snel en netjes opgestuurd. Top!

Joke -

Mijn sceptische partner was zeer verrast en positief na een nacht met de voetjes op de aardingsmat; hij sliep snel in, sliep diep en ononderbroken de hele nacht door. Terwijl het gewoonlijk lang duurt voor hij inslaapt en hij een zeer lichte slaper is. Hij vergeleek het effect met een slaappil. Zelf ben ik ook zeer tevreden; lekker warme voeten en diep slapen. Voor een iets beter bereik mocht het snoertje van mij iets langer zijn.

Sandra -

Op aanraden van osteopaat aardingsmat in huis gehaald. Slaap veel beter, minder last van koude voeten,.. En het lijkt ook mijn genezing van burn out te bevorderen!

Guus -

De aardingsmat bevalt prima. We merken dat het 't beste is, om de mat te aarden met een pin buiten in de grond.

Leo -

Eerste aankoop Aardingsmat, 2 weken in gebruik, ook aan het voeteinden in bed. Verschil vooral in bed goed merkbaar. Ik slaap beter en dieper. Nu ook kussensloop besteld en extra aardingsmat.

Elfi -

Ik gebruik de mat tijdens mijn werkuren achter de PC. Deze ligt dan onder mijn toetsenbord. Sinds ik dit doe, heb ik geen last meer van gespannen schouders en ik ga onvermoeid naar huis. Mijn kinderen merken duidelijk het verschil: ik ben veel minder moe en heb meer geduld! Super tevreden! Een aanrader!('s Nachts slaap ik ook op een aardingslaken)

Jan -

Heb er intussen 4 in huis liggen.
Grandioos produkt. Als je eenmaal snapt wat het nut van aarden is en als je eenmaal gevoeld hebt wat een verschil dit maakt in je welbevinden ... dan kan en wil je niet anders meer. Daarnaast is het eigenlijk een eenmalige aanschaf. Bij normaal gebruik zullen de matten niet kapot gaan en heb je ze voor de rest van je leven. Geen geld ... als je het zo bekijkt. Een aanrader dus.

Desiree -

De mat leg ik s'avonds op de bank, benen er op en ik kom weer helemaal tot rust, de spanning verdwijnt uit mijn lijf. Ik ben heel tevreden.

Wiel Vloet -

Veel beter slapen op de mat en ook aan de pc onder het toetsen bord en mijn hand op de mat ik heb me voor en na de aanschaffing laten meten . sind ik de mat gebruik een enorm verschil.heel tevreden.

Diamond -

We gebruiken 2 matten 1 in bed 1 in de kamer ze werken prima.
Heb ook de meting gedaan geeft een enorm verschil.
Bij spierpijn of hoofdpijn of spanning ga ik direct op de mat met de voeten en voel de spanning weg zakken.Ook nu net na het avondeten even de voeten op de mat ontspant al.Heb er al meerdere besteld voor familie.

bianca -

De mat heb ik in bed liggen, ik merk dat ik rustiger slaap, minder vaak wakker ben, en voel me uitgeruster.

steven -

De aardingsmat gebruiken we voor ons zoontje van anderhalf jaar oud. We leggen dit onder zijn hoeslaken zodat hij erop kan slapen. De bevindingen zijn dat hij beter slaapt en dat de rode irritatie plekjes in zijn gezichtje zijn verdwenen. We kunnen deze producten dus echt aanraden aan iedereen of je nu iets mankeert of niet het is sowieso goed voor je.

Bigbro -

Het verschil is subtiel. Als je goed voelt dan heb ik de indruk dat je een klein beetje stroom door je vingers voelt gaan. Maar dit kan illusie zijn. Wel heb ik de indruk dat het iets helpt. Ik heb de mat op mijn werk neergelegd onder mijn toetsenbord. Ik werk in een omgevin met veel routers wifisignalen en electrische apparaten. Door de mat is mijn stroomgeleiding afgenomen van 3volt naar 0,3 volt op het werk.

Jagadisa en Premalata Feenstra -

Een aantal weken geleden 2 aardingslakens 90 x 200 aangeschaft. Aanvankelijk hadden we lakens onder het hoeslaken gelegd, maar dat werkte , naar ons idee, niet zo goed. We hebben thans het laken op het hoeslaken gelegd en het gaat uitstekend. We slapen beter en smorgens worden we uitgerust wakker. Heerlijk! Ik ga nu nog een aantal aardingsmatten bestellen. Twee om je voeten op te plaatsen tijdens het TV kijken, (doen we trouwens heel weinig) en één voor mijn meditatiestoel. Ben ik heerlijk geaard tijdens het mediteren.

Linda -

Ik gebruik de aardingsmat nu 4 weken en heb deze aan het voeteneinde in mijn bed liggen. Sinds ik de aardingsmat gebruik heb ik veel minder spanning in mijn lijf. Ik voel me lekkerder in mijn vel, ik overweeg nog een mat aan te schaffen om te kijken hoe mijn kinderen hierop reageren. Voor mij is het een super product, want ik had al vanalles geprobeerd om van mijn klachten af te komen en nu is het begin gemaakt.

Ganna Murré -

Hallo mevr. Vercammen,


Van het aardingslaken lijkt het alsof ik een betere bloeddoorstroming krijg.
Mijn manier van slapen is hetzelfde gebleven.
Ik heb de contactdoos laten controleren en me daarop aangesloten
alswel met de aardpin.Dit maakt geen verschil.
Als ik de grondkabel gebruik dan hangt deze uit het raam en ben ik erop verdacht dat het niet kapot mag gaan als ik de ramen dicht wil hebben.
Als ik op reis zou gaan dan lijkt me de pin te zwaar om mee te nemen.

Ik heb 3 uren voor de computer gezeten met blote voeten op de mat en
ik kreeg geen pijn in mijn nek. Dat is opmerkelijk !!

Ik ga mijn familie ook het laken laten uitbroberen, vooral mijn kinderen.
Het contact met aard jezelf is naar tevredenheid geweest.

vr. groet
Ganna Murré

Anoniem -

31/12 heb ik m'n aardingsmatje besteld en 2/1 werd het al geleverd. Wat een service ! Ik gebruik het matje in bed, ligt aan m'n voeten. Ik slaap veel rustiger en word niet zo dikwijls wakker. Mijn voeten zoeken het matje en voel dan een golf van rust. Heb onlangs nog een matje bijbesteld om mee naar het werk te nemen. Lees ook veel lof over het matje onder het klavier. Volgende aankoop een laken? Wie weet! Bedankt voor de goeie service !!!!!

jacques -

De aardingsmat kan ik van harte aanbevelen, onze katten, die er niet van weg te slaan zijn, trouwens ook. Als muismat lijkt het alsof je rustiger en minder vermoeid de dag doorkomt. Wanneer ik er met de voeten op slaap, is de slaap vaster langer en rustiger. Ik zou wel aanraden er een stopcontact tester bij te nemen. Veel stopcontacten blijken niet geaard te zijn.

Monique -

Hele fijne aardingsmat, gemakkelijk ook omdat het prima als muismat te gebruiken is, niet statisch is en dus geen stof aantrekt, niet plakt zodat je makkelijk kan schuiven op je bureau, en de werking natuurlijk: aanrader!

Angelique -

Goede service, snelle bezorging, goed verpakt.
Ik heb het matje nu een maand en gebruik het overal bij. Gezien mijn overgevoeligheid voor straling, voornamelijk wifi tablets en opladers, neem ik hem trouw mee naar mijn werk en gebruik ik het bij mijn computer. Ik ben veel minder moe aan het eind van een werkdag. Thuis ligt het op de bankleuning om af en toe vrij van straling te zijn. Als ik s'avonds naar bed ga kruipt de hond ertegen aan. Die is weer actiever en zijn lopende traanoogjes van de allergien zijn een stuk minder.
Ik overweeg ook een matje speciaal voor de autostoelzitting aan te schaffen, jammer dat deze niet via "aard jezelf" te koop zijn.
Naast het matje slaap ik op het laken.

Carolien -

Service vind ik fijn en persoonlijk. De aardingsmat vind ik goed aardend en prettig in gebruik. Vooral ook bij de computer en voor de televisie. Nadeel is dat voeten ondanks het aarden wat kouder worden (en dus een dekentje nodig is).

Iris -

Goede service en communicatie. Nadat de eerste zending niet was aangekomen, werd er zonder problemen een nieuwe mat verstuurd. Er wordt snel gereageerd op de mail.
Wat betreft de aardingsmat: qua kwaliteit van slaap merk ik geen bijzondere dingen, wel heb ik na ca 6 weken gebruik minder last van mijn lijf bij het opstaan. Ik heb minder gewrichtspijn en ben minder stijf.

Julian -

Wunderbar - die Erdungsmatte funktioniert! Ich nutze sie persönlich als Unterlage für Tastatur und Maus. Ein Multimessgerät zeigt beim Handkontakt mit der Erdungsmatte eine Körperspannung von 0,03 V an.
Die Matte ist solide und sauber verarbeitet und fühlt sich angenehm warm auf der Haut an.
Wichtige Anmerkung: Nicht jede Computer-Maus kommt mit der Erdungsmatte klar - z.B. die Laser-Maus MX400 (M-BZ105A) von Logitech bewegt sich am Bildschirm keinen Millimeter.
Meine Laser Maus von Vivanco (20229) bewegt sich hingegen einwandfrei.

Geleleens Jean-Pierre -

De aarding mat en laken is uitstekend.
Sedert ik het gebruik, is mijn gezond heid stukken verbeterd

Gonnie -

Ben extreem gevoelig voor elektriciteit, dankzij dit matje kan ik tóch even achter de computer.
Geweldig!

hannah -

We zijn begonnen met een aardingslaken, het ligt dwars over het voeteneind en we slapen aanmerkelijk beter sindsdien. Het voelt gelijk aan slapen in het tuinhuisje van onze moestuin waar geen elektriciteit is of aan slepen in een tentje. Met de multimeter hebben we het verschil tussen geaard en ongeaard slapen kunnen meten maar het is zeker ook direct voelbaar. Daarna hebben we 3 aardingsmatjes aangeschaft. We hebben er elk eentje bij onze laptop in gebruik. Mijn vriend als voetenmatje en ik rust er met mijn armen op en gebruik het als muismat. Ook ligt er eentje op de plek waar we tv kijken. We kunnen het wegvloeien van het te hoge voltage in ons lijf voelen zodra we contact maken met het matje. Omdat we slechts op de benedenverdieping over geaarde stopcontacten beschikken hebben we het laken en de matjes aan radiatorbuizen bevestigd met het de bijgeleverde koperen klemmetjes. Die zaten wat ruim om de buizen, maar met wat koperdraad ertussen dat uit een Electra snoer kwam, konden we een goede verbinding maken, die we hebben gecontroleerd met de multimeter. We zijn zeer tevreden over de producten, die we van harte kunnen aanbevelen en over de service. De gebruiksaanwijzingen op de site zijn erg duidelijk.

Liv Stang-Lund -

I am very pleased with my earthingproducts. I feel warmer in bed, I have been very cold. When I sit with my feet on the mat when using my computer, I don\'t get as tired.
The service was promt and good.
Liv

Kelly -

Goede service!

Kan persoonlijk niet spreken van miraculeuze verbeteringen. Maar in geval van gezondheidsproblemen ga ik ervan uit dat alle kleine beetjes helpen. Ik blijf het matje zeker gebruiken als bescherming en ondersteuning van herstel.

Nadia van Kampen -

Ik gebruik dit matje regelmatig ik leg het aan mijn voeten of ik zit er op. Ik gebruik het ook voor joga en als ik mijn energie tot in mijn voeten voel stromen, voel ik me er ook heel rustig bij worden. Dank je wel voor de service en ook om de nodige tijd te geven vooraleer een verzoek tot een review op te sturen.

Yolanda -

Fijn product dat ik iedereen kan aanbevelen. Ik slaap nu zo'n maand op een aardingslaken en merk dat
- slaap verbeterd is
- doorbloeding is toegenomen, geen koude voeten
- gewrichtsklachten duidelijk verminderd zijn.
Ben benieuwd wat geaard slapen op de lange termijn teweegbrengt!

Joska -

Nadat ik de aardingsmat binnenkreeg ben ik eerst maar eens met een multimeter gaan meten. Oef, dat was best schrikken….. Achter mijn laptop (aan de stekker en met wifi) gierde er zo maar 14 volt door mijn lijf! Met sokken op de aardingsmat wist ik dit terug te brengen tot 0,6 volt. Duidelijk dat de mat zijn werk doet! ’s Nachts mag hij aan mijn voeteneind liggen.
Nog veel leuker dan het meetwerk zijn de dingen die er fysiek gebeurde na een ruim week aarden.
-Bijna geen koude voeten meer, doorbloeding wordt beter! Vanwege een handicap beweeg ik weinig en dan zijn koude voeten een gevolg.
-Geen last meer van “dooie vingers” oftewel syndroom van Raynaud.
-Ik word uitgerust wakker vóór de wekker gaat. In de wintermaanden is dat voor mij echt bijzonder!
-Slaap beter (vaster) en ik droom meer.
Ben dus zeer tevreden over de aardingsmat en kan hem iedereen van harte aanbevelen!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Stopcontact tester (type...

€ 11,90

Bestellen

Office Pack

€ 1049,00

Bestellen

Tesla Gold Plug-in

€ 349,00

Bestellen