Aardingslaken Aardingslaken Aardingslaken 90 x 240 met aansluitkabel (3,6 meter)
Aardingslaken Aardingslaken Aardingslaken 90 x 240 met aansluitkabel (3,6 meter)
Aardingslaken 90 x 240 met aansluitkabel (3,6 meter)
12 Reviews | Review toevoegen
Het aardingslaken is gemaakt van katoen en 5% zilvergaren.
€ 79,90
€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
U kunt kiezen tussen een papieren en een plastic verpakking. Kiest u a.u.b. de gewenste optie in het keuzeveld dat onder de prijs staat.

Ons aardingstextiel bevat 5% zilvergaren Dit is een bewuste keuze. Op onze pagina met veelgestelde vragen kunt u daar meer over lezen.

Dit aardingslaken is geschikt om dwars over een 2-persoonsbed te worden gelegd.
Het laken kan over het gewone laken worden gelegd. Het kan ook onder het gewone laken worden gelegd, mits dit niet synthetisch is.

Belangrijk: op de informatiepagina vindt u documenten met betrekking tot het aansluiten en meten. Aan de hand van deze documenten kunt u bepalen of u aanvullende accessoires nodig heeft.

Tip: kijk ook eens op de pagina met veelgestelde vragen (FAQ)

Sorteren op:

Review toevoegen
Nathalie - 07-09-2019 21:51

Het heeft mijn leven veranderd. dat durf ik nu wel te zeggen.
Ik woon in een klein appartement in Amsterdam, omringd door buren: naast, achter, boven, onder, en schuin beneden een café. Ik ben zeer hooggevoelig en voel dan ook continu elektriciteit, straling en de vibraties van apparaten om mij heen (ik weet het, het kinkt misschien overdreven; voor mij is het een dagelijkse realiteit).
Al jaren doe ik dus dagelijks meditaties, de Wim Hof-ademhaling, yoga en ballet - om maar zoveel mogelijk in m'n lijf te komen en beter te ontspannen. Ik stuur mezelf wekelijks voor een lange strandwandeling op blote voeten door de zee om te ontladen.
Dat blijft allemaal natuurlijk een prima praktijk en houden zo. 's Nachts de stroom eraf, wifi uit laten; alle beetjes helpen. Een beetje. En verder er maar proberen niet zo mee bezig te zijn, want dan wordt het alleen maar erger. Vandaar ook dat ik nu pas het aardingslaken kocht: ik wilde 'er niet aan toegeven'.

Ik verwachtte, naar aanleiding van de meeste reviews, niet veel meer dan een wat meer ontspannen, diepere nachtrust - met warme voeten. Het was een heel raar gevoel om zo in mijn lijf te worden getrokken, die eerste nacht. Ik schrok er gewoon van! De volgende ochtend werd ik wakker met een goed uitgerust hoofd en stapte ik uit bed met een sterk en soepel lichaam. Dat is zo gebleven. Ik voel me vanbinnen eindelijk weer eens fijn. Het verschil is zo groot, ik heb er geen woorden voor.

Ik kan weer dénken, schrijven, plannen. Ik had blijkbaar zoveel last (en sliep blijkbaar zo slecht) dat mijn hersenen alle energie nodig hadden om mij 'bij elkaar te houden' en er voor andere dingen geen plek meer was. Ik schijn sterker over te komen (en dat voel ik me ook, ik loop veel minder snel leeg, zowel mentaal als fysiek).

Het meest shockerend vind ik nog mijn sterk verminderde haarverlies. Daar had ik nog niets over gelezen. Sinds de derde nacht zitten er 's ochtends nog maar een paar haren op mijn kam, waar eerst dagelijks een flinke dot in bleef hangen. Mijn haar is ook voller dan het in jaren is geweest. Ik sta paf. Een vriendin van me, die een week na mij ook op een aardingslaken begon te slapen, heeft dezelfde ervaring.

Ik heb het aardingslaken in de lengte over mijn bed. Met een gewoon hoeslaken overheen en dat werkt voor mij dus al prima. Ik koos voor de 90x2.40cm, zodat ik het makkelijk om m'n dekmatras kan vouwen. Hij is in de was behoorlijk gekrompen, dus ik ben blij dat ik de maat ruim genomen heb.

Mijn aanschaf wordt de aardingsmat, want ik werk achter de laptop. Het probleem met de andere straling om me heen (Wifi, 4 en straks 5G) is er natuurlijk niet mee opgelost. Maar dat mijn nachtrust er, vooral kwalitatief, zo op vooruit is gegaan, dat is een enorme zorg minder.

Margreet Ubachs, 1 juni 2019, 11.10 - 01-06-2019 11:11

Ben nog niet helemaal tevreden. Slaap wel iets beter, maar mijn problemen met artrose zijn nog precies hetzelfde. Ik merk absoluut geen verbetering.

Mocht in de komende weken hier positief verandering in komen, dan laat ik u dit weten.

Groetjes, Margreet

Elsje Westland - 06-02-2019 12:03

ik kan er mijn vinger niet op leggen, maar ik wil niet zonder slapen. Herstel van sporten is erg goed. Nagenoeg geen spierpijn. Verder droom ik enorm veel en heb ik het idee dat het mij dichter bij mijzelf brengt. Ik land meer in mijzelf.

Andrea Cortesi - 19-11-2018 08:37

Dear Helen
after more than a year that i use Earth sheet
I can say that my problem with thyroid are
Resolved... and blood analyses demonstrate
That.
That s great.
Since the first night i notice better sleep
and more energy. But actully i did not expect
To solve my thyroid.

Best regards

Andrea

Willy D.L. - 01-02-2018 14:40

26-12-2017 10:20

Ik ben heel erg tevreden met de aanschaf van mijn aardingslaken. De afmeting 90 x 240 cm, dwars onder het onderlaken, blijft netjes op zijn plaats.
Merkwaardig hoe de uitgevoerde opmetingen een perfekte werking aangeven, zelfs indien gemeten bovenop het katoenen dekbed met synthetische vulling (Hollofil)!
De slaapkwaliteit blijkt waarlijk verbeterd te zijn. Ik neem, (als 65+-er) merkelijk minder vaak melatonine en slaap, bij nachtelijk ontwaken, meteen weer in.
Graag had ik wel op de website wat meer aansluitingsaccessoires willen vinden (splitters, lakenconnecties, bananestekkers, krokodilleconnecties, e.d.), zodat meteen ook het metalen frame van de lattenbodem kan aangesloten worden.
Het mag hierbij ook gezegt worden dat de prijzen heel netjes zijn ten overstaan van de concurentie. Ook de service is lovenswaardig. Snel en accuraat. Hartelijk dank.

Jose - 01-02-2018 14:39

5-12-2016 13:44

Sinds een maand slaap ik op een aardingslaken. Ik slaap veel rustiger en word 's nachts ook niet meer zo vaak wakker. Opmerkelijk vind ik dat al na enkele minuten je een behaaglijk warm gevoel krijgt.
De eerste dag dat ik het laken in gebruik had twijfelde ik of het wel goed aangesloten zat. Ik heb een mail gestuurd en werd nog dezelfde dag terug gebeld door een vriendelijke mevrouw die duidelijk tekst en uitleg gaf. Door mijn enthousiasme heb ik voor m'n man ook een aardingslaken besteld. Hij is een vrij nuchter iemand en gelooft vaak niet in dit soort dingen.Hij slaapt nu 2 weken op het laken en staat versteld van het resultaat. Hij slaapt rustiger en dieper. Bijkomend gunstig effect is dat hij niet meer snurkt. Hij is zelfs zo enthousiast dat hij erover aan het denken is om ook de aardingsarmband te bestellen.
In alle opzichten zijn wij erg positief. Snelle levering en service is uitstekend.

Luc - 01-02-2018 14:39

16-8-2016 09:12

Slaap is dieper en je ben sneller "weg", in de ochtend beter uitgerust.
Als 60-ger ga ik om de dag 10 km joggen, de recuperatie is duidelijk beter, een aanrader.
Vlotte service en op een mailtje kreeg ik zeer snel een afdoend antwoord.

Desiree - 01-02-2018 14:38

27-9-2015 15:45

Sinds ik de aardingslaken op het bed heb liggen, slaap ik dieper en ervaar minder onrust in mijn lijf.
Het laken krimpt wel iets in de was maar gelukkig heb ik het groot genoeg gekocht.
De service is prima.

domien - 01-02-2018 14:38

3-7-2015 10:26

Mn vriendin en ik merken duidelijk dat onze slaapqualiteit erdoor verbeterd is. Het geeft sneller een gevoel van innerlijke rust tijdens het slapen. De nadelen van de menstruatie worden er ook duidelijk door verzacht. Het lijkt zachter te verlopen voor het lichaam zegt mn vriendin. Het is aan te raden een voldoende groot matje te kopen als je interesse hebt, omdat het anders niet goed blijft liggen (verfrommeld wat door het bewegen 's nachts). Snelle, vlotte en vriendelijke service :)

Juan - 01-02-2018 14:37

3-2-2015 12:58

Prima laken. Het krimpt een beetje, dus handig om een voldoende groot formaat te nemen. Het effect van het aarden is subtiel; spierpijn na het sporten is heel snel voorbij; ik merk het nauwelijks meer.
De service is uitstekend: snelle levering en goede informatie.

Annelies - 01-02-2018 14:37

18-1-2015 00:58

Sinds we het aardingslaken hebben, slapen mijn vriend en ik duidelijk veel beter. Ik heb sinds 10 jaar een slaapprobleem en ik heb de indruk dat ik sinds het aardingslaken wel veel goede nachten heb gehad. Het kan toevallig zijn.
Bij mijn vriend valt het mij op dat hij overdag meer geaard is; ik kan het niet anders uitleggen..
Maar wat me het meest verwonderd is het feit dat mijn gewrichten niet meer kraken. Ik heb er vele voedingssupplementen voor genomen, zonder effect. Sinds ik het aardingslaken heb, is het helemaal weg?! Dit vind ik toch wel straf. Achteraf las ik dat een aardingslaken inderdaad kan helpen tegen ontstekingen en artrose.
Wanneer ik het aardingslaken nog maar net had en de werking nog niet ervaren had, vond ik het idee - geaard te zijn 's nachts en alles wat niet goed is voor je naar de aarde wordt gestuurd- een fijne gedachte. Deze gedachte alleen al, heeft mij overtuigd het laken te kopen.
Ik heb er ook de 12 meter draad bij gekocht, omdat ik in mijn slaapkamer geen stopcontact met aarding heb. De draad loopt door de gang naar de badkamer. 's Nachts is het wel even uitkijken en ik dacht dat dit mij zou storen; maar doordat ik zo blij ben met deze aanwinst, maakt die draad me echt niet meer uit. s'Ochtends rol ik de draad op een stokje op en 's avonds rol ik de draad weer af. Is zo gebeurd.
-Blij dat ik m'n gevoel gevolgd heb-

Alexandra - 01-02-2018 14:36

31-5-2014 20:39

Mijn nachtrust is nu veel dieper en ik voel me 's ochtends beduidend meer uitgerust. Na 3 weken dit gebruikt te hebben slaap ik nu ook de hele nacht door zonder wakker te worden halverwege. Daarnaast is mijn bloeddruk nu een stuk beter. Ik heb altijd last van een te lage bloeddruk, en nu is deze eindelijk normaal. Ik ben dus erg tevreden met dit laken en benieuwd wat het mij verder nog gaat brengen!